Nieuws

Nieuwe features NBA 2K20 MyTeam bekendgemaakt

27 augustus 2019, 17:24

Na een kijkje in het verhaal achter NBA 2K20 MyCareer heeft 2K gisteren de nieuwe features in MyTeam uit de doeken gedaan. Spelers van de populaire game mode, die vergeleken kan worden met Ultimate Team van FIFA, kunnen zich ondermeer verheugen op Evolution Cards, een uitbreiding van Triple Threat en de lancering van de Community Hub.

Zoals we gewend zijn van 2K wordt de uitleg over de nieuwe features gegeven door een van de developers. Erick Boenisch, Senior Producer van NBA2K20, geeft in een uitgebreid artikel op Facebook aan dat de community centraal staat in de nieuwe versie van MyTeam.

Card Evolution

Waar het voorheen onmogelijk was om kaarten te evolueren, verandert dit in NBA 2K20. 2K lanceert de zogenaamde Evolution cards. Dit zijn speciale kaarten die de speler de mogelijkheid geven om de rating, de specialiteiten en de klasse te verhogen. Door middel van spelen van wedstrijden en het doen van challenges wordt er experience verzameld, die kan worden gebruikt om een kaart te laten evolueren. Alle spelers ontvangen een Evolution card bij het aanmaken van MyTeam.

Triple Threat en Community Hub

Triple Threat werd geïntroduceerd in NBA 2K19 en is een populair onderdeel van MyTeam. Om te voorkomen dat het offline gedeelte van de modus, waarin drie tegen drie wordt gespeeld, te eentonig wordt, is er de keuze gemaakt voor random matchmaking. In tegenstelling tot NBA 2K19 neem je het hier op tegen willekeurig gekozen teams.

De Community Hub is ook een toevoeging waar nieuwe informatie over MyTeam te vinden is, evenals leaderboards, tips & tricks, Ask A Developer en community polls.

Vraagtekens bij Auction House

Het is nog maar de vraag of de Auction House dit jaar toegankelijk is voor spelers uit de Benelux. In NBA 2K19 was het voor Nederlandse en Belgische spelers niet mogelijk om spelers te kopen en verkopen via de Auction House. Door de regelgeving omtrent loot boxes was ervoor gekozen om lokale aanpassingen te doen.