Nieuws

Nieuwe Fortnite x Marvel crossover op komst

30 juli 2020, 10:57

Fortnite en Marvel hebben een nieuwe crossover aangekondigd vanwege het aankomende Marvel's Avenger spel. Door uitdagingen in de beta van de nieuwe game te voltooien kunnen spelers kosmetische Fortnite-items vrijspelen.

Er komt een nieuwe crossover tussen Fortnite en Marvel. Fortnite-ontwikkelaar Epic Games en Marvel gaan de nieuwe samenwerking aan vanwege de lancering van het nieuwe Marvel's Avengers-spel. In tegenstelling tot eerdere crossover-evenementen,waarbij Marvel personages hun opwachting maakten in het spel van Epic Games, moeten Fortnite-spelers dit keer de demo van de nieuwe Marvel-game downloaden en daarin enkele uitdagingen te voltooien.

Embedded content: https://twitter.com/FortniteGame/status/1288527230012989440?s=20

In de beta van Marvel's Avengers zitten namelijk drie 'Harm Challenges' die, als een speler zijn Epic games en Square Enix accounts gelinkt heeft, de speler recht geven op twee cosmetische Marvel-items in Fortnite. Wanneer een speler hieraan voldoet vindt hij namelijk de volgende keer dat hij inlogt een Hulk Smashers Pickaxe en Hulkbuster-stijl in zijn locker.

Beta beschikbaarheid

De beta in kwestie is afhankelijk van de console waarop je het spel speelt op verschillende datums te spelen. Als je de game pre-ordert voor de PlayStation 4 dan kun je de demo vanaf 7 augustus downloaden, ben je niet van plan het spel aan te schaffen dan kun je de open-beta van het spel van 14-16 en 21-23 augustus spelen op de PlayStation 4.

Xbox-gebruikers kunnen in die laatste twee weekenden ook de demo spelen, waarbij het eerste weekend alleen voor mensen die een pre-order geplaatst hebben is en het weekend van 21-23 alle xbox-spelers toegang hebben tot de beta van het nieuwe spel.