Nieuws

Nieuwe hints naar Call of Duty Black Ops Cold War in Warzone

26 mei 2020, 09:41

Activision heeft in de battle-royale mode van Call of Duty: Modern Warfare, Warzone, een easter-egg verstopt die hint naar een nieuwe Blacks Ops game binnen de franchise. De nieuwe game gaat naar verwachting Call of Duty: Black Ops Cold War heten. Het bestaan van de game werd eerder al gelekt, maar ook de ontwikkelaars beginnen nu langzaam te hinten naar deze nieuwe game.

Vorige week werd bekend dat de Call of Duty franchise waarschijnlijk verder uitgebreid gaat worden met een nieuwe game in de Black Ops reeks, Call of Duty: Black Ops Cold War. Deze verwachting wordt gesterkt door een hint die de ontwikkelaars in de battle royale mode van Call of Duty: Modern Warfare heeft geplaatst. Spelers kunnen daarin namelijk de controller van een RC-XD vinden, een populaire killstreak uit de Black Ops-serie waarmee spelers een explosief op afstand bestuurbaar autootje kunnen inzetten.

Embedded content: https://twitter.com/ModernWarzone/status/1263861913424986112?s=20

De meeste hints naar de nieuwe game in de Call of Duty serie zijn te vinden in de recent geopende Bunker 11. Na veel mysterie lijkt de bunker alleen maar mee vragen op te roepen. Eerder werd ook al een spionagevliegtuig in de bunker gevonden. Deze zou ook refereren naar Call of Duty: Black Ops Cold War omdat deze in de koude oorlog gebruikt werd.

De hints naar de nieuwe Call of Duty game beginnen zich op te stapelen. Deze tijd van het jaar gaat meestal gepaard met een nieuwe Call of Duty aankondiging. We moeten dus nog maar even in spanning afwachten wat het gaat worden en of de nieuwe game daadwerkelijk Call of Duty: Black Ops gaat heten.