Nieuws

'Nieuwe Marvel crossover in Fortnite met Thor'

21 augustus 2020, 12:26

Er lijkt een nieuwe crossover tussen Marvel en Fortnite aan te komen. In de Koreaanse eShop op Nintendo Switch ontdekte iemand een afbeelding waaruit dit zou blijken. Wanneer we de samenwerking kunnen verwachten is nog niet bekend.

Fortnite-fans krijgen waarschijnlijk binnenkort weer iets nieuws voorgeschoteld in de game. Het lijkt er namelijk sterk op dat er een nieuwe samenwerking tussen Marvel en de battle royale aan zit te komen. Een oplettende internetgebruiker vond in de Koreaanse eShop op de Nintendo Switch een afbeelding die de samenwerking toch wel erg duidelijk lijkt aan te kondigen.

Embedded content: https://twitter.com/FortTory/status/1296756915037511680?s=20

Op de afbeelding zie je natuurlijk de naam van de game Fortnite, met daaronder het logo van Marvel. Bovendien is er op de achtergrond van de letters van Fortnite overduidelijk ook een afbeelding van een personage te zien. Volgens het Twitteraccount @FortTory gaat het om Thor, de Noorse dondergod. Daarnaast laat dit account ook een video zien, die door Twittergebruiker @BugDaBada gedeeld is. Op de video is de afbeelding nogmaals duidelijk te zien in de eShop, waardoor er geen sprake kan zijn van een Photoshop.

Embedded content: https://twitter.com/FortTory/status/1296756916870426625?s=20

Fortnite en Marvel

Eind juli had Fornite ook al een samenwerking met Marvel. Toen ging het om de Avengers die hun opwachting maakten in de battle royale. Als spelers de demo van de nieuwe Marvel-game toentertijden downloaden en uitdagingen voltooiden, kregen ze beloningen in Fortnite. Het ging toen om een Hulk Smashers Pickaxe en de Hulkbuster stijl.