Nieuws

"Nieuwe Next-Gen versie Mortal Kombat en Injustice in ontwikkeling"

20 juni 2020, 17:50

Het lijkt erop dat er nieuwe Mortal Kombat en Injustice games in de maak zijn voor de Next-Gen consoles. Dat blijkt uit de open posities die op de Warner Bros Games website staan. Deze posities vragen naar een software engineer om “de volgende generatie console graphics voor Mortal Kombat en Injustice te maken.”

Hoewel er geen directe bevestiging is voor nieuwe Mortal Kombat en Injustice games is, zijn er wel diverse hints naar het feit dat er nieuwe games in ontwikkeling zijn. Zowel Mortal Kombat en Injustice zijn enorm succesvolle franchises geworden in de afgelopen jaren. Zeker Mortal Kombat 11 en Injustice 2 waren de grootste Fighting Games van hun jaar. Het is dan ook niet gek dat de games naar de Next-Gen consoles komen.

Of het nieuwe games in de serie worden of ports van de bestaande games is nog onduidelijk. NetherRealm Studios staat bekend om de heruitgaven van hun games, vaak met de DLC inbegrepen. De kans bestaat ook dat deze games in de vorm van een remaster naar de nieuwe consoles komen, zodat de fantastische graphics van deze game nog beter uit de verf komen.