Nieuws

Nieuwe operator Rainbow Six Siege is Sam Fisher maar heet Zero

12 augustus 2020, 10:46

Rainbow Six Siege verwelkomt binnenkort hun 57e operator. Niemand minder dan veteraan Sam Fisher, bekend van de gameserie Splinter Cell, maakt zijn entree. In de game heet Fisher echter Zero.

Er is onder de fans al lange tijd vraag naar een nieuwe Splinter Cell game, maar Ubisoft houdt de poot stijf. Daarentegen blijft de ontwikkelaar hoofdrolspeler Sam Fisher wel steeds meer in te zetten in andere games. Zo verscheen Fisher al onder andere in Ghost Recon en Elite Squad.

Nu maakt Sam Fisher zijn opwachting in Rainbow Six Siege. Hij acteert echter niet onder zijn eigen naam, maar debuteert als Zero. Zero is onderdeel van het volgende evenement in Rainbow Six Siege, namelijk Operation Shadow Legacy. Op 16 augustus worden er tijdens de Mini Major Finals meer details vrijgegeven. Het is dan nu ook nog niet duidelijk wanneer de nieuwe operator toe wordt gevoegd.

Drie maanden geleden

De laatste keer dat Rainbow Six Siege nieuwe operators kreeg was zo'n drie maanden geleden. Toen introduceerde Ubisoft de operators Ace en Melusi tijdens Operation Steel Wave. Het is tot nog toe altijd zo geweest dat er twee operators tegelijkertijd werden aangekondigd, dus de kans is groot dat Zero nog een tegenhanger krijgt.