Nieuws

Nieuwe Super Smash Bros Ultimate Fighter wordt morgen onhuld

Nieuwe Super Smash Bros Ultimate Fighter wordt morgen onhuld

Het zevende DLC personage van Super Smash Bros Ultimate wordt morgen bekend gemaakt. Het is de eerste nieuwe fighter sinds de release van Min Min in juni. De presentatie duurt 3 minuten en vindt op 1 oktober om 4 uur Nederlandse tijd plaats.

Fighter Pass Volume 2 is een stuk trager als het gaat om nieuwe fighters. De eerste Fighters Pass bracht vijf personages in een jaar tijd uit, en sinds de aankondiging van de tweede Fighter Pass is er pas één personage uitgebracht, Min Min. Morgen wordt dan eindelijk de nieuwe fighter bekend gemaakt, we weten alleen nog niet welke.

Embedded content: https://twitter.com/NintendoAmerica/status/1311304811904729089?s=20

De presentatie zal puur en alleen de aankondiging zijn van de nieuwe fighter, gezien de korte presentatie van ongeveer drie minuten. Daarna verschijnt er nog wel een speciaal bericht van Smash Bros Director Masahiro Sakurai. Ook over dit bericht is nog niets bekend, maar morgen krijgen we al deze informatie op ons gedumpt.

De presentatie kun je morgen om 16:00 bekijken op het Youtube kanaal van Nintendo.

Stijn van Steenbergen
Stijn van SteenbergenRedacteur/Media ProducerSchrijft over van alles en nog wat, met een passie voor de ontwikkeling van esports binnen Nederland en video content
Stijn van SteenbergenStijn van SteenbergenStijn van Steenbergen