Nieuws

Nieuwe Valorant-map Foxtrot gelekt

1 april 2021, 11:44

Er zijn een aantal details gelekt over een nieuwe Valorant-map. Zo is er een audiofragment en heeft Riot Games mogelijk de maplocatie gehint in hun 1 april grap. Ook is de mogelijke naam van de map bekend, namelijk Foxtrot.

Er is nog niet veel bekend over de nieuwe en zesde Valorant-map. Wel is de naam van de mogelijke naam van de map bekend: Foxtrot. Deze naam past goed bij de andere mapnamen, een map naam van één woord. Het is mogelijk dat Foxtrot een codenaam is, Foxtrot is namelijk ook de zesde letter in het NAVO-alfabet. Als Foxtrot daadwerkelijk de naam is van heeft de map mogelijk een militair thema. Dataminer Valorant Express heeft op Twitter een audiofragment gelekt. Het audiofragment lijkt een laadscherm muziekje. Het muziekje heeft een tropisch/exotisch thema. Het kan dus ook zo zijn dat de nieuwe map een tropisch-thema heeft.

Embedded content: https://twitter.com/ValorantExpress/status/1377326313229324290?s=20

Riot Games kwam dit jaar als 1 april grap met Agents of Romance, een Valorant dating simulator. In de afbeeldingen die Riot naar buiten bracht zijn verschillende bestaande maps te zien op de achtergrond. Ook was er een strand te zien, wat een hint kan zijn naar de nieuwe map.

Valorant Agents of Romance

Foxtrot release datum

Buiten de gelekte informatie is er nog niks bekend over de nieuwe map. Met de release van Icebox op 13 oktober 2020, tijdens de Episode 1 Act 3 update, is het mogelijk dat de nieuwe map tegelijk uitkomt met Episode 2 Act 3. De nieuwe Act gaat van start op 21 april. Riot Games heeft nog niks bekendgemaakt over de een mogelijk nieuwe map en het is daarom ook mogelijk dat Foxtrot pas later komt.