Nieuws

Nieuwe Warzone-map gelekt

2 april 2021, 12:00

In een gelekte Celebrity trailer op sociale media kregen fans een glimp van wat lijkt de nieuwe Warzone-map. In deze trailer is een Verdansk uit het jaar 1980 te zien.

Op 31 maart verscheen er een Warzone trailer met Amerikaanse sterren; Jack Harlow, Young Thug, Gunna en Druski. De trailer zelf leek nog niet af te zijn en ook leek de map nog niet af te zijn. Wel was te zien dat de map een jaren 80-versie was van Verdansk. Niet de hele map was te zien en het is onbekend hoeveel en wat er allemaal is aangepast. In was een andere variant Verdansk Stadium te zien, het stadion is in deze versie nog in aanbouw. Ook staat er een hijskraan op het veld. De locatie Dam is ook flink onderhanden genomen, de Dam is ingeruild voor een simpele brug. Al het water en ijs is weggehaald verdwenen van deze locatie.

Embedded content: https://youtu.be/K4g0xrGk4n4

De Celebrity trailer is door Activision offline gehaald en probeert reuploads offline te halen. Het is nog niet duidelijk wanneer de nieuwe Warzone-map precies uitkomt, wel is het duidelijk dat Activision er druk mee bezig is.

Embedded content: https://twitter.com/IdleSloth84/status/1377414287803568130?s=20