Nieuws

Nieuwe Warzone teaser hint naar volledige Zombie invasie Verdansk

6 maart 2021, 12:58

Een nieuwe teaser van het Call of Duty Twitter account hint naar een volledige Zombie invasie van de huidige Warzone map Verdansk. Op dit moment is er maar één area waar Zombies actief zijn, maar de teaser suggereert dat de hele map binnenkort vergeven wordt met Zombies. De invasie is een van de stappen naar het vermoedelijke einde van de originele Warzone map, en de transitie naar de nieuwe.

Sinds de start van seizoen 2 van Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone is er veel aan de hand. Geruchten vliegen je rechts en links om de oren, en de meeste hinten naar het einde van de huidige map van de Battle Royale game Verdansk. Na de toevoeging van de Zombies map Outbreak waren er in Warzone ook zombies te vinden. Shipwreck, een van de meest zuidelijke delen van de map, wordt op den duur bezeten door zombies. Volgens geruchten gaat deze invasie zich binnenkort verspreiden over de hele map, waarna de map opgeblazen wordt om ruimte te maken voor een nieuwe map. In de teaser op het Call of Duty Twitter-account is te zien dat een fictionele nieuwsstudio verslag doet van de zombie invasie.

Embedded content: https://twitter.com/CallofDuty/status/1367920417587875840

Het einde van de klassieke Verdanks map wordt al een tijdje geteased. Diverse audioleaks en geruchten suggereren dat er op 11 maart plaats gemaakt wordt voor een nieuwe map. Dit valt goed samen met 10 maart, op die dag viert Warzone namelijk zijn eerste verjaardag. De nieuwe map zal vermoedelijk meer in de stijl vallen van Black Ops Cold War, en dus mee evolueren met de nieuwste Call of Duty game.

Het lijkt erop dat het einde van Verdansk er dan echt aan zit te komen. Volgens het Call of Duty Twitter account wordt er binnenkort meer bekend over het zombie fenomeen, en dan weten we ook wat het lot wordt voor de Warzone map.