Nieuws

Nieuwste FIFA 21 trailer toont icon Cantona en eerste gameplaybeelden

23 juli 2020, 15:15

De FIFA 21 nieuwtjes volgen elkaar in rap tempo op. Gisteren maakte ontwikkelaar EA bekend welke speler op de cover van de nieuwe versie te zien is en konden we een eerste blik werpen op het daadwerkelijk eindresultaat. Vandaag onthult de ontwikkelaar weer een beetje meer van de nieuwe game door middel van een nieuwe trailer.

Om 17:00 uur is de nieuwste FIFA 21-trailer gelanceerd. EA Sports had de trailer op Twitter aangekondigd wat ervoor zorgde dat er meer dan 75.000 fans live meekeken met de eerste vertoning van de nieuwe FIFA 21-footage. De trailer begint met coverstar Mbappé en ook de andere drie ambassadeuren maken hun opwachting. Naast een paar korte gameplay fragmenten en de verwachte cinematics toont de trailer nog één nieuwe toevoeging aan de 2021 versie van het spel. Als we de trailer mogen geloven is Eric Cantona namelijk de nieuwste toevoeging aan de FIFA 21 Icons van het spel.

Embedded content: https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/1285998282527903747?s=20

De trailer volgt een dag na de bekendmaking van Kylian Mbappe als coverstar voor de nieuwe editie van het spel. Daarnaast bleef de standaard tweet met het nieuwe Team Of The Week op het Twitter-account van EA achterwegen en het lijkt er dus op dat het vizier van EA meer en meer in de richting van het nieuwe spel gaat. Het duurt overigens nog wel even voordat fans de nieuwe titel ook daadwerkelijk kunnen spelen. De reguliere release vind waarschijnlijk plaats op 19 oktober, maar de fans die echt niet kunnen wachten krijgen met EA Acces al een week eerder toegang tot het spel.