Nieuws

Ninja vanavond live op YouTube Gaming

8 juli 2020, 17:01

Populaire streamer en gaming-icoon Ninja streamt vanavond voor het eerst op YouTube. Of de 29-jarige Amerikaan een overstap maakt op het platform van Google is nog onduidelijk. Rod "Slasher" Breslau meldt dat de streamer nog vol aan het onderhandelen is met verschillende streamingplatformen.

Tyler "Ninja" Blevins wordt gezien als een van de bekendste en succesvolste gamers aller tijden. De Amerikaan trok dagelijks tienduizenden kijkers op streamingplatform Twitch. Eind vorig jaar maakte hij een overstap naar Mixer, een platform van Microsoft. Die overstap bleek echter van korte duur, omdat Microsoft afgelopen maand de stekker uit het project trok. Mixer zou naar eigen zeggen niet succesvol zijn.

Sinds de aankondiging van de sluiting van Mixer is Ninja op geen enkel ander platform online geweest. Vanavond is de Amerikaan voor het eerst weer te zien op YouTube Gaming. Volgens verschillende bronnen gaat het hier nog niet om een exclusieve deal met YouTube. Ninja zou nog vol in overleg zijn.

Embedded content: https://twitter.com/Slasher/status/1280907663371636737?s=20

Hieronder vind je de stream van Ninja op YouTube. Momenteel kijken er meer dan 130.000 mensen.