Nieuws

Nuketown release vandaag in Call of Duty Cold War

24 november 2020, 16:09

Nuketown keert terug in Call of Duty: Black Ops Cold War. Deze klassieker is de afgelopen jaren een vast onderdeel geworden binnen de Black Ops-games. Nuketown ‘84 keert in originele staat terug, maar wederom met een nieuw uiterlijk. De map is vanaf 24 november om 19:00 speelbaar.

Voor de vijfde keer is Nuketown onderdeel van een Call of Duty-game. Volgens een deel van de spelers is deze klassieker een welkome toevoeging aan de slechts acht andere Multiplayer maps binnen Black Ops Cold War. Een ander deel van de spelers vindt de komst van Nuketown goedkoop en verre van origineel. Wat vind jij? Beoordeel het zelf door naar de onderstaande beelden te kijken!

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=KUG-Zmpdfio

Snelle gameplay, veel scorestreaks

Wat je er ook van mag vinden, Nuketown ‘84 belooft snelle gameplay, chaotische vuurgevechten én leuke herinneringen met zich mee te brengen. Het ontwerp van de map maakt het mogelijk om in korte tijd veel XP (experience) binnen te harken. Veel XP betekent veel scorestreaks. Hoe het huidige scorestreak-systeem fungeert binnen Nuketown ‘84 is iets om in de gaten te houden.

Dubbel XP

Samen met de komst van Nuketown ‘84 is er dubbel XP actief binnen Call of Duty: Black Ops Cold War. Dit geldt ook voor Zombies. Deze dubbel XP-periode duurt bijna een week: het is actief tot 30 november 19:00.

Deel: