Beeld: PUBG Corp
Nieuws

Omaken aan top na eerste dag PUBG Charity Showdown finales

30 mei 2020, 10:58

Net als in de groepsfases gaat Omaken Sports gelijk sterk van start. Het team won de openingswedstrijd en haalde ook nog een tweede en vierde plaats op de dag. Met 64 punten staan ze momenteel eerste. Northern Lights Team staat tweede met 55 punten na twee overwinningen op rij en Team Liquid maakt de top drie af met 52 punten.

Met hun 64 punten staat Omaken momenteel negen punten boven de tweede plaats, wat nog niet zo heel veel betekend. Met nog twee speeldagen te gaan en zes matches per speeldag kan er nog van alles gebeuren. De grootste verrassing van de finales is vooralsnog Tornado Energy op de vierde plaats. Tornado Energy speelde consistent goed en staat slechts 4 punten achter een podiumplaats. De sterke opening van Tornado Energy is vooral een verrassing omdat ze de pas op de laatste dag van de groepsfase hun ticket naar de finales wisten te boeken.

Voor Elgiganten Gaming en ENCE viel dag één sterk tegen: ze wisten maar elf en zestien punten respectievelijk te halen. Het wordt voor die twee teams nu hard werken om terug te klimmen naar de top, om zich daar te vermengen met de grote namen als TSM, Omaken en FaZe. De finales gaan verder op het twitchkanaal van PUBG om 18:00 Nederlandse Tijd.

Embedded content: https://twitter.com/PUBGEsports/status/1266466964983164929?s=20