Nieuws

Dit is het on-air talent team van de LEC 2021

18 januari 2021, 12:43

De LEC heeft bekendgemaakt wie er komend jaar de LEC presenteren en becommentariëren. Het zijn vertrouwde gezichten met een paar kleine wijzigingen.

Bekende namen die al jarenlang bij de Europese League of Legends-competitie keren terug. Trevor "Quickshot" Henry is een van de grondleggers van de LEC die we vandaag de dag kennen en is er dus ook dit jaar weer bij. De Vlaamse Eefje "Sjokz" Depoortere is al sinds 2013 onderdeel van de LEC (toen nog EU LCS) en ontbreekt ook dit jaar weer niet. Andere bekende gezichten die terugkeren zijn onder andere Daniel Drakos, Aaron "Medic" Chamberlain en Andrew "Vedius" Day.

Ook staan er twee namen op de lijst die we wel al eens in de LEC zagen, maar niet als officieel onderdeel van het on-air talent team. Dat is in 2021 anders, want Dan "Foxdrop" Wyatt en Marc "Caedrel" Lamont zijn toegevoegd aan de crew voor de LEC dit jaar. Caedral speelde vorig jaar nog als jungler voor Excel Esports maar had al enkele gastoptredens in de LEC. Nu hij definitief heeft besloten te stoppen met competitief League of Legends was de weg vrij naar het on-air team.

Froskurinn en YamatoCannon

Ten opzichte van vorig jaar missen er twee namen op de lijst. Indiana "Froskurinn" Black maakte al eerder zelf bekend dat ze haar contract met de LEC niet verlengde en dus niet terug is te zien in de wekelijkse uitzendingen die vanaf komend weekend starten. Jakob "YamatoCannon" Mebdi is sinds kort de nieuwe Head Coach van Fnatic en keert dus ook niet terug.

Embedded content: https://twitter.com/Froskurinn/status/1348948297122246659