Nieuws

'Op 11 maart nieuwe Warzone-map'

'Op 11 maart nieuwe Warzone-map'

22 februari 2021, 17:23

Volgens geruchten kunnen we komend seizoen een nieuwe map verwachten. Daarnaast wordt er een mogelijke releasedatum genoemd, namelijk 11 maart. De nieuwe map zou minimaal even groot zijn als Verdansk.

Het Oeralgebergte

Het meest prominente gerucht is dat de nieuwe Warzone map veel weg gaat hebben van de Fireteam maps. De huidige Fireteam maps; Alpine, Ruka en Sanatorium bevinden zich allemaal in het russische Oeralgebergte. Ruka heet in de broncode wzforest, Alpine heet wzskislopes en Sanatorium heet wzsanatorium. De namen van deze maps in de broncode kunnen verwijzen naar Warzone.

In Fireteam hebben deze maps al wat Warzone elementen, zo kun je armor vinden, loten en een parachute gebruiken. Hierdoor gaan er speculaties rond dat deze maps goed bij elkaar kunnen passen in èèn Warzone map, met Sanatorium in het zuidwesten, Alpine in zuidoosten en Ruka in het midden van de map.

Onvrede over Rebirth Island

Toen Rebirth Island uitkwam in Warzone, in december 2020, waren veel spelers teleurgesteld. Deze map was afkomstig van de singleplayer missie Rebirth in de allereerste Call of Duty Black Ops. De map was nooit bedoeld voor Warzone en bleek veel te klein.

Volgens recente geruchten zou de Warzone-map Verdansk in een explosie opgaan en plaatsmaken voor de nieuwe map, op 11 maart.

Theus Veldhuizen
Theus VeldhuizenRedacteur Schrijft over van alles, maar heeft een passie voor Valorant en League of Legends.
Theus VeldhuizenTheus VeldhuizenTheus Veldhuizen