Nieuws

Opnieuw problemen met League of Legends Clash toernooi

7 december 2019, 20:08

League of Legends ontwikkelaar Riot Games deed vanavond weer een poging op op de EUW server Clash toernooien te organiseren. Net als bij voorgaande edities regende het echter opnieuw problemen en klachten en lijkt het nog steeds niet soepel te functioneren.

Op Twitter zien we veel spelers die klagen over het Clash toernooi. Ze kunnen de games niet starten en/of ervaren problemen in de lobby. Ook zitten spelers plotseling in een heel ander team dan het team waar ze zich mee ingeschreven hebben en vertoont de client andere rare (visuele) bugs.

Embedded content: https://twitter.com/Mayocornio/status/1203404373927354369?s=20

Inmiddels is er in de client ook een melding te zien waar Riot Games meldt op de hoogte te zijn van de problemen en te werken aan een oplossing. Dat er nog steeds ernstige problemen zijn met de toernooifunctie in League of Legends is opmerkelijk te noemen. In 2018 werd de eerste test van Clash al uitgevoerd en midden 2019 was er opnieuw een beta voor een select aantal servers. Bij al de vorige edities hadden spelers ook enorm veel problemen.

Weinig vertrouwen

Ook deze editie van Clash lijkt de boeken in te gaan als een matige poging en spelers beginnen het vertrouwen te verliezen. Morgen is er nog een Clash toernooi, dus het is afwachten of de problemen tegen die tijd verholpen zijn.

Riot Games heeft inmiddels via Twitter laten weten dat spelers vandaag niet meer deel kunnen nemen aan Clash, maar dat morgen alle problemen verholpen moeten zijn.

Embedded content: https://twitter.com/RiotSupport/status/1203413921270353920?s=20