Nieuws

Dillon Francis gaat Overwatch Pre-Show verzorgen

Dillon Francis gaat Overwatch Pre-Show verzorgen

DJ en producer Dillon Francis laat via zijn Twitter weten dat hij dit jaar de Grand Finals pre-show gaat verzorgen. In zijn tweet grapt hij erover dat hij graag in de finale had willen spelen, maar dat hij niet goed genoeg is en dus genoegen moet nemen met een DJ-set.

Embedded content: https://twitter.com/DillonFrancis/status/1441447422501081091

Elk jaar krijgt de Overwatch League het voor elkaar om een grote naam te strikken voor een show bij de finale. In 2018 verzorgde DJ Khaled de show en in 2019 gaf Zedd een set voor dat de finale van start ging.

Pre-Show Overwatch League

Tijdens de pre-show krijgen fans veel nieuwe content voorgeschoteld. Voordat de finales beginnen wordt er meer informatie bekendgemaakt over Overwatch 2 en is er natuurlijk een DJ-set van Dillon Francis.

De Watchpoint Pre-Show betekent het begin van de gehele show, hier kijken analisten vooruit op de finale en behandelen ze de teams. Tijdens Watchpoint worden ook de reworks van Bastion en Sombra voor Overwatch 2 onthuld.

Na de analyse en Overwatch 2 reveal begint Dillon Francis met zijn set. De finales beginnen om 03.00 Nederlandse tijd. Gelukkig worden er altijd VOD’s verzorgd voor de fans die het later terug willen kijken.

Overwatch League Grand Final

De Overwatch League postseason was deze week in volle gang. Gisteren plaatste Atlanta Reign zich samen met Shanghai Dragons voor de Grand Final. Het winnende team neemt anderhalf miljoen dollar mee naar huis. Shanghai Dragons wist zich ongeslagen via de winners bracket te kwalificeren voor de finale. Atlante Reign begon de kwalificatiereeks door te verliezen in de eerste ronde, maar herpakte zich en wist zich door de gehele loser bracket te vechten. Atlanta Reign is de echte underdog in de finale, maar heeft bewezen de topteams te kunnen verslaan.

Vincent Le Haen
Vincent Le HaenRedacteurGepassioneerd gamer die graag schrijft over zijn hobby en mensen die daar beter in zijn dan hijzelf
Vincent Le HaenVincent Le HaenVincent Le Haen