Nieuws

Paint wint Super Smash Bros Ultimate online toernooi Neptune 2

4 april 2020, 10:22

Paint heeft de tweede editie van het Super Smash Bros Ultimate online toernooi Neptune gewonnen. De Nederlandse Duck Hunt Duo speler versloeg daarbij The Moon (voorheen onder de tag BeJay) in de Grand Finals. Paint heeft uiteindelijk maar twee games verloren tijdens het hele toernooi.

Neptune 2 trok in totaal zo'n 60 deelnemers. Elke vrijdag kunnen deze spelers het tegen elkaar opnemen in een online toernooi. Deze editie was ook weer erg sterk met topspelers zoals PurpleDebo, TripleAAA ,Treehugger, Joe en SKIPPER. Paint bleek uiteindelijk te sterk te zijn en zette gisteren een enorm sterke prestatie neer. 

Embedded content: https://twitter.com/theclubsmash/status/1246183343932178434?s=20

Eén van de grote verrassingen van het toernooi AnActualEgg. De Luigi speler heeft op eerdere online toernooien al flinke indruk gemaakt, maar bij dit toernooi liet hij weer zien dat hij flink wat kracht in huis heeft. Hij versloeg namelijk TripleAAA, de winnaar van de vorige editie van Neptune. Voor de top acht bevond de winnaar van de vorige editie zich al in het losers bracket, en dat vanwege deze Luigi main. 

Embedded content: https://twitter.com/AtlantisSmash/status/1246189251038982152?s=20

Aankomende vrijdag zal de volgende editie plaatsvinden van Neptune. Je kunt je nu al inschrijven voor Neptune 3 via de smash.gg pagina. 

Voor al het laatste nieuws over Super Smash Bros, volg ons op Twitter en Instagram.