Nieuws

PeperTV en Mr4Damage verkennen vanavond Rebirth Island in Warzone Season 1

16 december 2020, 13:37

Vanavond spelen bekende streamers en Warzone-veteranen PeperTV en Mr4Damage drie uur lang het nieuwe seizoen van de battle royale op het Twitch-kanaal van Esports Club. Ze beantwoorden tussendoor vragen van kijkers en discussiëren over alle nieuwe content.

Sinds vandaag is Warzone officieel geïntegreerd in Call of Duty Cold War. Dat betekent dat de teller qua seizoenen opnieuw begint en Warzone Season 1 vandaag van start is gegaan. Een van de grootste nieuwigheden in het nieuwe seizoen is de map. Spelers hebben nu de keuze op welke map ze Warzone willen spelen. Het oude vertrouwde Verdansk óf het gloednieuwe Rebirth Island.

Op Rebirth Island kunnen wel maar 40 spelers per game droppen, omdat deze map aanzienlijk kleiner is dan Verdansk. Rebirth Island is een remake van de map Alcatraz uit Call of Duty Black Ops 4 en heeft onder meer een interessante easter egg met de 'Yellow Door'.

PeperTV & Mr4Damage

Vanavond spelen Twitch-streamers PeperTV en Mr4Damage samen met Esports Club-redacteuren Ramon en Stephen drie uur lang de nieuwe Warzone-update. Natuurlijk in de hoop op een Victory Royale, maar vooral om de nieuwe content uit te vogelen. Ze zullen voornamelijk potjes op Rebirth Island spelen, maar ongetwijfeld droppen ze ook wel een paar keer op Verdansk.

Al je vragen over het nieuwe seizoen kun je live in de chat stellen. Wanneer er tijd tussendoor is, beantwoorden de streamers al je vragen en helpen we jou direct goed op weg in dit gloednieuwe seizoen van Warzone. Kom je vanavond ook kijken?

Check de stream vanavond vanaf 19:00 op het Twitch-kanaal van Esports Club en drop nu alvast een follow!