Nieuws

'Perkz verlaat G2 Esports om weer midlane te kunnen spelen'

28 oktober 2020, 11:38

Nu Worlds bijna afgelopen is en de offseason bijna begint draait de geruchtenmolen alweer op volle toeren omtrent eventuele transfers in de LEC. Een van de meest opmerkelijke verhalen is het feit dat ADC Perkz, van kampioen G2 Esports, volgend jaar geen ADC meer gaat/wil spelen.

Het Twitter-account LEC Wooloo, dat al sinds juni 2019 bestaat, is een bron van geruchten en mogelijke transfers van Europese spelers. Zo ook over G2 Esports, dat al vier keer op rij kampioen van de LEC is geworden. Wooloo, wiens echte naam niet bekend is, heeft namelijk geluiden gehoord dat de ADC volgend jaar niet meer op die positie wilt spelen. Het stuivertjewisselen tussen Caps en Perkz is eigenlijk nooit opgehouden en beide spelers zijn van nature uiteraard een midlaner. 

Embedded content: https://twitter.com/LEC_Wooloo/status/1321402333226565632?s=20

Luka "Perkz" Perkovic zou de regerend Europees kampioen willen verlaten om ergens anders weer terug op zijn favoriete positie te kunnen spelen. Het contract van Perkz loopt in november 2022 af en er is nog geen nieuw team voor de midlaner gevonden, zo vertelt Wooloo.

Fnatic

Ook bij Fnatic gaat er wat veranderen, als we Wooloo moeten geloven. Al enige tijd gaan er geluiden dat Nemesis toch niet de midlaner is die Fnatic nieuwe successen zal brengen en nu lijkt de organisatie daar zelf ook van overtuigd te zijn. De midlaner zou Fnatic verlaten en zo weer gescheiden worden van zijn oud-teamgenoot Selfmade, die afgelopen seizoen de vertrokken Broxah kwam vervangen om de perfecte samenwerking met de midlaner te bewerkstelligen. Vervanging voor Nemesis zou Lider kunnen worden.

Embedded content: https://twitter.com/LEC_Wooloo/status/1321087308058234890?s=20

Het is ook nog niet zeker dat we Hylissang en Bwipo terug zien in het oranje-zwart van Fnatic komend jaar. Er schijnen een aantal teams interesse in de twee spelers te hebben, maar Fnatic wil beiden waarschijnlijk behouden na hun prestaties op Worlds. Fnatic zou alleen bereid zijn om Bwipo te laten gaan als ze Alphari kunnen halen.

Blijf altijd op de hoogte van het laatste League of Legends nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: