Nieuws

PlayStation 5 reveal uitgesteld vanwege onrust in Amerika

2 juni 2020, 10:09

Het PlayStation 5 reveal event dat Sony op 4 juni gepland had is vanwege de recentelijke gebeurtenissen in Amerika uitgesteld. Naar welke datum het evenement verplaatst wordt is nog niet bekend.

Sony heeft via Twitter laten weten dat het PlayStation 5 evenement dat gepland stond op 4 juni vanwege de recentelijke gebeurtenissen in Amerika is uitgesteld. Het bedrijf zegt in het bericht te snappen dat mensen zeer benieuwd zijn naar de nieuwe console maar dat dit niet het juiste moment is voor een feestelijke onthulling. Daarom kiest Sony ervoor zich op de achtergrond te houden om zodoende 'belangrijkere stemmen de kans te geven gehoord te worden.'

Embedded content: https://twitter.com/PlayStation/status/1267525525825900549?s=20

De aankondiging komt enkele uren nadat Sony een bericht plaatste waarin het, net als veel andere bedrijven, duidelijk stand neemt in de kwestie. Of de ontwikkelingen verdere gevolgen voor de nieuwe console gaan hebben en naar welke datum het evenement wordt verplaatst is nog niet bekend.

Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter, Facebook, Instagram, Twitch en YouTube.

Deel: