Nieuws

Player Pick bug in FIFA 21, EA vraagt om geduld

12 november 2020, 12:15

Het is weer donderdag dus iedereen die de Weekend League heeft gespeeld krijgt de Weekend League Rewards toebedeeld. De rode Player Picks kampen echter met een bug waardoor ze niet gebruikt kunnen worden om wedstrijden mee te spelen.

Voor veel FIFA-spelers is donderdag de mooiste dag van de week, want dan krijgen zij de beloning van een weekend strijden in de Weekend League, ook wel bekend als FUT Champions. Op basis van je prestaties krijg je packs toebedeeld en eventueel een aantal Player Picks. De speler krijgt een selectie TOTW-spelers voorgeschoteld en mag er dan eentje kiezen voor in zijn team.

Player Pick bug

Vandaag ging het echter mis met die Player Picks. Al eerder op de dag meldden gamers op Twitter dat er iets mis was met de spelers die je selecteerde. Als je een van je Player Picks in je team opstelde kon je geen wedtstrijden spelen. VVV-esporter Jesper Maes meldde de tijdelijke oplossing om de spelers uit je team te halen, zodat je in ieder geval kan spelen.

Embedded content: https://twitter.com/vvvJesper/status/1326842854451372035?s=20

Vanzelfsprekend is dat niet de gewenste oplossing en EA kwam dan ook met het bericht dat ze de geluiden over de bug hebben gehoord. Ze zoeken de zaak uit en proberen het probleem op te lossen. Ze benadrukken dat de Player Picks ook niet op de bank mogen zitten, anders kun je alsnog niet spelen.

Embedded content: https://twitter.com/EAFIFADirect/status/1326858748577648640?s=20 

Niet voor het eerst

Het is niet de eerste keer dat FIFA problemen ervaart met Player Picks. In FIFA 20 was het meerdere keren raak en kregen spelers zelfs de verkeerde Weekend League rewards. In januari van dit jaar kregen spelers namelijk geen 'rode' spelers, maar de normale kaartjes waar ze uit konden kiezen.

Wil jij beter worden in FIFA en vliegend van start na de release van FIFA 21? Dan kun je ook een 1-op-1 FIFA coaching sessie boeken bij Team Gullit. Ongeacht je niveau werken ze samen met jou aan een gedetailleerd trainingsplan en analyseren ze je FIFA 21 gameplay.

Deel: