Nieuws

Alle Pokémon GO content in augustus

Alle Pokémon GO content in augustus

De maand juli loopt ten einde en dat betekent dat het tijd is om naar de Pokémon GO content in augustus te kijken. Ook komende maand kunnen Pokémon trainers de nodige in-game evenementen verwachten. We vertellen je alles wat je moet weten.

In augustus bevinden we ons nog steeds in Season 11 van Pokémon GO. De spelers kunnen rekenen op een nieuwe community day, spotlight hours, raids en wekelijks andere leagues en cups in de Pokémon GO Battle League.

Galarian Zigzagoon community day

Op zaterdag 13 augustus vindt de Galarian Zigzagoon community day plaats. Vanaf 11:00 tot en met 14:00 verschijnt deze Pokémon in grote getalen in het wild. Weet jij Zigzagoon in een Linoone en vervolgens een Obstagoon te evolueren, dan kent deze Pokémon de charged attack obstruct.

Pokémon GO spotlight hours in augustus

Ook in augustus vinden er elke dinsdag spotlight hours plaats. Specifieke Pokémon verschijnen dan gedurende één uur in grote getalen in het wild. Dit evenement lijkt op een community day, maar dan met aanzienlijk minder bonussen en van kortere duur.

 • 2 augustus: Hisuian Voltorb
 • 9 augustus: Nidoran (vrouwelijk)
 • 16 augustus: Joltik
 • 23 augustus: Nidoran (mannelijk)
 • 30 augustus: Pidove

Bug Out!

Vanaf woensdag 10 augustus tot en met dinsdag 16 augustus vindt het in-game Pokémon GO evenement Bug Out plaats. Gedurende dit evenement kom je verschillende bug type Pokémon, zoals Weedle, Venonat en Yanma vaker tegen. Ook geniet je van bonussen tijdens dit evenement. Deze worden later bekend gemaakt.

Pokémon GO raids in augustus

Wie de grootste en sterkste Pokémon wil vangen, kan in augustus natuurlijk ook weer deelnemen aan verschillende raids. Dit zijn alle mega raids en raids met vijf sterren.

 • Mega raids: Mega Abomasnow, Mega Slowbro en Mega Ampharos.
 • Raids met vijf sterren: Palkia, Genesect, Zacian en Zamazenta

GO Battle League in augustus

De komende vier weken zijn er elke week nieuwe leagues en cups actief binnen de Pokémon GO Battle League. Je hebt nog één maand de tijd om de hoogste rank te behalen, alvorens het nieuwe seizoen van start gaat.

 • 3 augustus tot 10 augustus: Great League en Element Cup
 • 10 augustus tot 17 augustus: Ultra League en Summer Cup
 • 17 augustus tot 24 augustus: Great League en Fighting Cup
 • 24 augustus tot 1 september: Great League, Ultra League en Master League

Pokémon GO World Championships

Vanaf 18 augustus tot en met 23 augustus gaan de beste trainers in de Pokémon GO World Championships uitmaken wie de beste Pokémon GO-speler ter wereld is. Het toernooi wordt in London gespeeld, maar is ook live te volgen via het Pokémon YouTube-kanaal.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.