Nieuws

Alle Pokémon GO content in september

Alle Pokémon GO content in september

Aan Pokémon GO content is in september geen gebrek. Een gloednieuw seizoen brengt nieuwe research breakthrough, raids, spotlight hours en nog veel meer in-game evenementen met zich mee. Wij vertellen je wat je komende maand kan verwachten.

September is de eerste maand van Pokémon GO Season of Light. Dit seizoen duurt van 1 september tot en met 1 december en brengt de mobiele game in andere sferen. De ontwikkelaars hebben een overzicht van alle Pokémon GO content in september gemaakt.

Spotlight Hours

Ook in september kunnen trainers genieten van Spotlight Hours. Iedere disdag tussen 18:00 en 19:00 verschijnt een specifieke Pokémon in grote getalen in het wild. Tijdens dat uur kunnen trainers ook nog eens van een bonus genieten.

  • 6 september: Munna - 2x stardust bij het vangen van een Pokémon
  • 13 september: Ralts - 2x XP bij het vangen van een Pokémon
  • 20 september: Aron - 2x candy bij het vangen van een Pokémon
  • 27 september: Minccino - 2x candy bij een Pokémon transfer

Raids

Komende maand kun je natuurlijk weer aan raids deelnemen. We zien dat de verschillende vormen van Deoxys vanaf 1 september tot en met 13 september in vijf sterren raids beschikbaar zijn. Vanaf 13 tot en met 17 september kun je het tegen nog twee onbekende Pokémon opnemen en vanaf 27 september kan je Yveltal proberen te verslaan.

Ook zijn er weer mega raids. Net als de normale raids starten en eindigen deze om 10:00 Nederlandse tijd. Van de vier Pokémon voor deze maand houdt de ontwikkelaar er nog twee geheim.

  • 1 - 6 september: Mega Ampharos
  • 6 - 16 september: onbekend
  • 16 - 27 september: onbekend
  • 27 september - 8 oktober: Mega Lopunny

Research

Tot slot kunnen trainers in september ook met research aan de slag. De research breakthrough van september stelt de spelers in staat om Medicham te vangen. Daarnaast behoort onder andere de Premium Battle Pass ook tot de beloningen. Deze research breakthrough start op 1 september om 10:00.

De special research gaat ook op 1 september van start. Trainers hebben drie maanden de tijd om deze te voltooien.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.