Nieuws

Pokémon GO krijgt Daily Adventure Incense

Pokémon GO krijgt Daily Adventure Incense

In Pokémon GO ontvang je nu dagelijks een Daily Adventure Incense. Dit nieuwe item laat je Pokémon vangen die je normaliter misschien niet zo vaak tegenkomt. Volgens ontwikkelaar Niantic is het item vanaf deze week voor iedereen beschikbaar.

De Daily Adventure Incense moet spelers in beweging brengen. Door dit item te activeren en vervolgens te wandelen, verschijnen er immers Pokémon. Daarnaast is het een feature die spelers in landelijke gebieden tegemoetkomt. Laten we kijken hoe het precies werkt.

Wat is de Daily Adventure Incense?

Pokémon trainers ontvangen iedere dag één Daily Adventure Incense. Je vindt dit item in je item bag of rechtsbovenin op de kaart. Een Daily Adventure Incense neemt geen ruimte in je item bag in beslag. Je tikt twee keer op het item om het te activeren.

Iedereen krijgt één Daily Adventure Incense per dag. Deze vind je iedere dag om 12:00 in je item bag. Vergeet je het te gebruiken, dan is het niet zo dat je het de volgende dag twee keer kan gebruiken. Het is niet mogelijk om een reguliere incense en een Daily Adventure Incense tegelijk te gebruiken.

Wanneer je de Daily Adventure Incense geactiveerd hebt, is het tijd om te wandelen. Immers, alleen wanneer je in beweging bent, kom je Pokémon tegen. Na vijftien minuten stopt de Daily Adventure Incense en krijg je een overzicht te zien van alle Pokémon die je gevangen hebt.

Special Research

Om de Daily Adventure Incense te gebruiken, moet je een Special Research voltooien. In deze Special Research doorloop je een aantal simpele stappen. Als beloning daarvoor ontvang je 25 Poké Balls, een Pokémon encounter en 500 stardust.

Tot slot krijgt eenieder die in totaal minder dan 30 Poké Balls, Great Balls of Ultra Balls heeft 30 gratis Poké Balls wanneer hij of zij een Daily Adventure Incense gebruikt.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.