Nieuws

Legendarische Sun en Moon Pokémon mogelijk naar Pokémon GO

Legendarische Sun en Moon Pokémon mogelijk naar Pokémon GO

Pokémon GO kan in de nabije toekomst de twee legendarische Pokémon Solgaleo en Lunala van Sun en Moon verwelkomen. Dit weten verschillende dataminers te vertellen. Deze geruchten werden enkele dagen later bevestigd door de teaser trailer van Season of Light.

Een nieuw Pokémon GO Season staat op het punt van beginnen. Vanaf één september kunnen de trainers rekenen op nieuwe content en weten ze wat hen de komende drie maanden te wachten staat. Het lijkt erop dat de legendarische Solgaleo en Lunala spoedig toegevoegd gaan worden.

Solgaleo en Lunala naar Pokémon GO

De teaser trailer van Season of Light laat een aantal interessante dingen zien. Waaronder een soort silhouette van Cosmog en Cosmoem, twee Pokémon die in de twee legendarische Sun en Moon Pokémon kunnen evolueren.

Solgaleo is een krachtige psychic en steel type Pokémon die goede aanvalsstatistieken heeft. Zijn tegenhanger Lunala is een psychic en ghost type Pokémon. Wanneer deze virtuele wezens aan de mobiele game worden toegevoegd, is nog niet duidelijk.

Zoals gezegd, vonden ook dataminers verschillende aanwijzingen voor de komst van de legendarische Pokémon. Deze werden gevonden in de tekst van een special research genaamd: 'A Radiant Reunion'. De tekst 'warm as the sun and calm as the moon' is voor dataminers en fans reden genoeg om aan te nemen dat beide wezens naar Pokémon GO komen.

Season of Light is volgens de telling het twaalfde seizoen van Pokémon GO. Ook dit seizoen duurt drie maanden en is dus in december afgelopen. Trainers over de hele wereld kijken uit naar de nieuwe content waarmee ontwikkelaar Niantic op de proppen komt. De komst van een nieuw seizoen betekent in ieder geval dat de competitieve spelers opnieuw een rank moeten behalen in de Pokémon GO Battle League.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.