Nieuws

Alles over Pokémon GO Test Your Mettle

Alles over Pokémon GO Test Your Mettle

Pokémon GO Test Your Mettle is het nieuwste evenement binnen de mobiele game. Gedurende een aantal dagen verschijnt een groot aantal steel type Pokémon vaker in het wild. Weet jij jouw favoriete stalen virtuele monster te vangen? We vertellen je alles wat je moet weten.

Season of Light heeft tot op heden verschillende evenementen naar Pokémon GO gebracht. Met Test Your Mettle en de Roggenrola Community Day belooft ook deze week een knaller te worden. Dus, zorg ervoor dat je telefoon is opgeladen en je vrienden beschikbaar zijn.

Test Your Mettle

Test Your Mettle start op vrijdag 16 september om 10:00 en eindigt op woensdag 21 september om 20:00. Tijdens het evenement zijn er nieuwe raids, encounters, special reasearch en meer.

Raids

Vanaf 16 september kom je de volgende Pokémon in raids tegen. In sommige gevallen kun je een shiny variant treffen.

  • Raids met één ster: Beldum, Scyther, Shieldon, Togedemaru en Klink
  • Raids met drie sterren: Skarmory, Magneton, Lairon en Mawile
  • Raids met vijf sterren: Kartana
  • Mega raids: Mega Aggron

Encounters en eggs

Een nieuw evenement betekent dat nieuwe virtuele wezens in het wild verschijnen. Tijdens Test Your Mettle kom je natuurlijk veel steel tpye Pokémon tegen. Het gaat om Pineco, Magnemite, Nosepass, Drilbur, Aron, Beldum, Bronzor, Togedemaru, Ferroseed, Galarian Stunkfish en Prinlup.

Laat je een tijdens het evenement verkregen 7km egg uitkomen, dan kunnen de Pokémon Alolan Diglett, Alolan Sandshrew, Galarian Meowth, Galarian Stunkfish en Riolu het levenslicht zien.

Field research

Tot slot is er natuurlijk weer een field research te voltooien. Onder de beloningen valt een aantal Pokémon die je als encounter kan tegenkomen. Dit zijn Beldum, Ferroseed, Drilbur, Magnemite, Nosepass, Pineco en Togedemaru.

Geïnteresseerden in de GO Battle League doen er verstandig aan om Galarian Stunkfish en Beldum te vangen. Deze Pokémon (met name Beldums evolutie) zijn erg bruikbaar in de verschillende leagues.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.