Nieuws

PowerOfEvil na winst op Golden Guardians: "We kunnen ze allemaal hebben"

Beeld: Riot GamesBeeld: Riot Games

8 april 2020, 15:47

Na hun verlies tegen Evil Geniuses heeft Flyquest zichzelf goed herpakt in de losers bracket van de play-offs door Golden Guardians met 3-0 te verslaan. Hiermee gaan ze door naar de tweede ronde van de losers bracket waar ze de winnaar van TSM tegen 100 Thieves zullen treffen.

Flyquest begon de serie met hun tweede toplaner Solo, die na hun verloren serie tegen Evil Geniuses de originele toplaner V1per verving. MVP van de serie ging uiteindelijk naar de Duitse midlaner PowerOfEvil, die in de hele serie tegen Golden Guardians slechts één keer dood is gegaan. Voor Golden Guardians betekent deze loss het einde van hun play-offs. 

PowerOfEvil licht hun overwinning toe. “Ik denk dat één van de redenen dat het zo goed ging is dat Ignar heel goed is in mij ondersteunen. Hij is heel goed in meerdere champions rondom midlane spelen.” Ook vertelt hij over het wisselen van toplaners gedurende de play-offs: “Het is nog steeds uitzoeken wie het beste is voor welke serie, deze keer kozen we voor Solo en hij speelde heel goed in alle drie de games. Het is heel fijn om verschillende toplaners te hebben die meerdere speelstijlen hebben.”

Cas van Asseldonk
Cas van AsseldonkRedacteurStudent journalistiek met een voorliefde voor Battle Royales
Cas van AsseldonkCas van AsseldonkCas van AsseldonkCas van Asseldonk