Infinity Ward
Nieuws

Power Unlimited organiseert de Warzone Benelux Battle met 5000 euro prijzengeld

30 juni 2020, 15:05

Power Unlimited organiseert op 8, 9 en 10 juli de Warzone Benelux Battle. Een Warzone trio-toernooi met een totale prijzenpot van maar liefst 5000 euro waarvoor iedereen zich kan inschrijven.

Op 8, 9 en 10 juni vindt de Warzone Benelux Battle plaats, een online Call of Duty: Warzone-toernooi dat georganiseerd wordt door Power Unlimited. Dankzij een samenwerking met Astro en Bol.com heeft het toernooi een prijzenpot van maar liefst 5000 euro en het mooiste is, iedereen kan zich gratis inschrijven.

Embedded content: https://twitter.com/PowerUnlimited/status/1277629873167753217?s=20

Om te kunnen strijden voor de titel en kans te maken op een gedeelte van het prijzengeld hoeven spelers zich namelijk alleen aan te melden op het competitieve platform van Power Unlimited, Level Up. Eenmaal aangemeld kun je jezelf en je squad inschrijven voor een van de twee qualifiers op woensdag 8 en donderdag 9 juli waarmee je je kunt plaatsen voor het hoofdtoernooi. Naast kwalificatie ligt in beide qualifier-toernooien ook al een mooi bedrag klaar voor de beste drie teams.

In de finale op 10 juli gaat het vervolgens echt om de knikkers. Dan ligt er voor de winnaars 1800 euro klaar, mag het trio dat tweede wordt 1200 euro bijschrijven en zelfs de nummers drie kunnen nog 600 euro verdienen. Naast de prijzen voor de beste teams worden er ook prijzen uitgedeeld voor de beste, grappigste en ongelukkigste plays tijdens het toernooi. Als spelers denken kans te maken kunnen ze hun play clippen en delen op social-media met #levelup. 

Twitch

Is kijken nou meer je ding dan spelen, dan kun je alle drie de dagen terecht op het Twitch-kanaal van Power Unlimited om alle actie live te volgen. Dan kun je niet alleen genieten van voldoende Warzone actie, maar ook van het gestuntel van het Power Unlimited All Stars-team bestaande uit Tjeerd, Cody en JP.