Nieuws

PSV Esports: "We willen met dezelfde line-up doorgaan in de Dutch League"

8 april 2020, 13:57

Gaan er nou wel of niet spelers weg bij het League of Legends-team van PSV Esports? Drie spelers en coach Jigly hebben via hun Twitter aangegeven open te staan voor andere mogelijkheden, maar tegelijkertijd nog wel onder contract te staan bij PSV. "We geven ze vooral de kans om hogerop te gaan als die optie zich aanbiedt," aldus Damian Bott van PSV.

Manager Marketing & Media Bott geeft toelichting bij de tweets van Anthrax, Furuy, Joekie en Jigly: "We zijn voornemens om met deze spelers verder te gaan voor het volgende seizoen van de Dutch League," begint hij. "Echter hebben we altijd benadrukt dat we bereid zijn mee te werken als een speler een mooi aanbod krijgt. Het gaat dan voornamelijk om aanbiedingen in het buitenland."

De kans dat we een van de PSV-spelers dus bij een ander team in de Benelux terug gaan zien, lijkt uitgesloten. Ook is het verre van zeker dat een of meerdere van de spelers überhaupt het team verlaten. Bott maakt ook duidelijk dat de prestaties van afgelopen seizoen niets met deze situatie te maken hebben: "Het eerste seizoen in de Dutch League was erg goed. Helaas konden we het in de finale niet waarmaken en verloren we van Defusekids. We zijn van plan om komend seizoen met dezelfde spelers om de titel te strijden als afgelopen seizoen."