Nieuws

PSV Kitty: "Game tegen Defusekids wordt voorproefje richting finale"

PSV Kitty: "Game tegen Defusekids wordt voorproefje richting finale"

Na de tweede speelronde van de Dutch League is er een duidelijke scheiding tussen de bovenste en de onderste helft van de ranglijst. Defusekids, PSV Esports en mCon lijken te gaan strijden om de titel, waar de overige teams nog achterblijven.

PSV Esports is het enige ongeslagen team dat al drie games heeft gespeeld. Defusekids volgt met een 2-0 score en mCon esports completeert de top-3 met 2-1. ADC Sander "Kitty" Everink van PSV is niet verbaasd over dit sterke begin van zijn team: "We hadden wel verwacht te winnen van de teams waar we nu tegen gespeeld hebben, de echte krachtmeting zal volgende week pas plaatsvinden als we gaan meemaken of we opgewassen zijn tegen Defusekids."

Voorproefje op finale

Kitty (ex-Defusekids) neemt het volgende week in speelronde 3 op tegen zijn oude team, dat momenteel eveneens ongeslagen is. Volgens Kitty wordt het een momentopname: "Zowel Defusekids als PSV trainen veel om de Dutch League te winnen, dus tussen volgende week en de play-offs is nog genoeg tijd om veel beter te worden. Ik zie het als een voorproefje van de rivaliteit richting de finale."

Hongerig team

De sfeer binnen het team is volgens Kitty een belangrijke factor bij PSV: "De atmosfeer binnen het team is erg goed waar veel ruimte is voor opbouwende kritiek. Ook merk ik zelf dat spelers binnen het team hongerig zijn om te beter te worden wat ook erg terug te zien is in de scrims."

Onderste teams

In de achtervolging neemt mCon esports het in speelronde 3 op tegen Defusekids. Dynasty heeft twee games op het programma staan, namelijk tegen Team THRLL (0-3) en Echo Zulu (1-2). PSV en Defusekids nemen het omstreeks 22:00 op tegen elkaar op.

Stephen van Vlokhoven
Stephen van VlokhovenRedacteurIk vind het maar suf om een motto te hebben, maar je moet toch wat met deze ruimte.
Stephen van VlokhovenStephen van VlokhovenStephen van VlokhovenStephen van Vlokhoven