Nieuws

PUBG Mobile seizoen 11: nieuwe map en Domination

10 januari 2020, 16:23

Het 11e seizoen van PUBG Mobile, Operation Tomorrow, is vanaf nu speelbaar. Het nieuwe seizoen brengt onder andere een nieuwe map en een nieuwe gamemode naar PUBG Mobile.

Met het begin van het nieuwe seizoen gebeurt er zoals normaal ook een rank reset. Het is echter een zachte reset wat betekent dat de meeste spelers met rank Gold of lager al hun punten behouden en relatief gemakkelijk kunnen beginnen met klimmen. Spelers uit de hogere Tiers leveren wat punten in met deze reset.

Embedded content: https://twitter.com/PUBGMOBILE/status/1215539989112590337?s=20

Game mode

De nieuwste gamemode in PUBG Mobile is Domination. Twee teams van vier spelers strijden op de gloednieuwe arenamap Town om de controle over verschillende objectives. Het team dat de meeste punten verdient wint de game. Ook keert de trainingsmap Warehouse terug en is de gamemode War vanaf morgen weer op Erangel te spelen.

De nieuwe gamemode Domination is speelbaar op de map Town

Sneeuwmobiel

Ook komt er een nieuw voertuig naar PUBG Mobile; de lichte sneeuwmobiel vervangt namelijk in de Classic mode de normale motor. Spelers kunnen volgens Tencent ook extra content krijgen uit speciale kratten, maar wat voor content precies is nog niet duidelijk. Wel krijgen spelers die voor drie juli Unknown Cash aanschaffen een 'Winter-themed suit'.

Rewards

Spelers die aan het einde van seizoen 11 Gold of hoger hebben bereikt verdienen een rood-zwart leren pak, spelers die in Platinum eindigen verdienen het bijpassende masker en spelers die in Diamond eindigen verdienen een skin voor de  MK14 S11. Ben je aan het einde van seizoen 11 minstens Ace dan verdien je een bijpassende parachute.

Conquerors krijgen de bijpassende gouden border. Om deze rewards te verdienen moet je minimaal 5 games in de betreffende tier hebben gespeeld. Het pak is iets moelijker te krijgen, je moet minstens 10 keer in Gold of hoger in de Top 10 zijn geëindigd om het suit te verdienen.