Nieuws

Rabo Esports Stadium gaat in de toekomst DCL, BPL en Mijndomein Masters organiseren

27 augustus 2019, 15:02

In de toekomst zullen de Dutch College League (DCL), de Benelux Premier League (BPL) en Mijndomein Masters georganiseerd en gehouden worden in het Rabo Esports Stadium. Organisatie en producent van vele evenementen Gamers First gaat zijn zaken ook verhuizen naar het nieuwe Stadium. Het Rabo Esports Stadium is een samenwerking tussen de Rabobank en H20 Esports, met als doel gamers samen te brengen.

Gamescom was een groot evenement voor H20 Esports, niet alleen werd daar publiekelijk het Rabo Esports Stadium aangekondigd maar nu worden ook diverse grote competities naar het stadion gebracht. DCL, BPL en Mijndomein Masters behoren tot een paar van de grootste esports competities die ons land te bieden heeft. DCL en Benelux Premier League zijn beide League of Legends competities, terwijl Mijndomein Masters een CS:GO league is. H20 Esports laat op Twitter weten dat dit slechts het begin is, en dat er in de toekomst nog meer zal volgen.

Embedded content: https://twitter.com/EsportsH20/status/1166246072546729984?s=20

De grootste reden dat al deze leagues naar het Rabo Esports Stadium verhuizen is omdat Gamers First hun operaties naar het stadion gaat verhuizen. Het zal de nieuwe thuisbasis worden van de esports-organisatie die mede verantwoordelijk is voor de organisatie van de BPL en de DCL. Ze brengen de competities dus met zich mee tijdens de verhuizing. Het Rabo Esports Stadium is in Purmerend gevestigd, en de opening staat voorlopig rond november 2019 op de planning. 

Hoewel het Rabo Esports Stadium zijn deuren nog niet heeft geopend, is de toekomstige lineup van competities die georganiseerd gaan worden in het stadion erg indrukwekkend. Het is een sterke kickstart voor het project van H20 Esports, en als we de organisatie moeten geloven zullen in de toekomst meer evenementen en competities in het stadion plaatsvinden.

Deel: