Nieuws

Real Racers Never Quit met Max Verstappen van Team Redline start vanavond | Esports Club

23 maart 2020, 14:51

Vanavond is de aftrap van Real Racers Never Quit van Team Redline. De digitale competitie is een alternatief voor alle geschrapte races naar aanleiding van de coronacrisis. Onder andere Max Verstappen en Lando Norris hebben hun deelname al bevestigd.

Team Redline is een virtueel raceteam dat meedoet aan online autosportraces. Bekende namen als Max Verstappen, Bono Huis en Atze Kerkhof rijden online onder de vlag van Team Redline. Dit team organiseert nu uit eigen naam een competitie voor professionele rijders die nu door de afgelastingen thuis moeten zitten. De eerste ronde van Real Racers Never Quit is vanavond vanaf 21:00 Nederlandse tijd te volgen via YouTube en Twitch.

Onder de deelnemers vinden we onder andere Max Verstappen, Lando Norris, Jordan Pepper en Kelvin van der Linde.

Coronacrisis en Formule 1

Een heleboel races zijn afgelast door de wereldwijde coronacrisis. Afgelopen weekend werd er al een begin gemaakt aan de F1 Esports Virtual Grand Prix Series, het digitale alternatief van de Grand Prix-races die afgelast worden. Op zondag werd de Virtual Bahrain Grand Prix gereden, die door F2-coureur Guanyu Zhou werd gewonnen.