Nieuws

‘Rebirth Island mogelijk nieuwe locatie binnen Warzone’

4 december 2020, 12:22

Een week voor de start van Black Ops Cold War en Warzone Season 1 houdt één gerucht de gemoederen bezig. Alcatraz zou onder de naam Rebirth Island terugkeren binnen Call of Duty. Dit betekent dat Call of Duty: Warzone er mogelijk een nieuwe locatie bij krijgt.

De spelers kunnen Rebirth Island kennen van Blackout in Black Ops 4. De Battle Royale-map was in die game speelbaar onder de naam Alcatraz. Het gerucht over de komst van deze map is ontstaan bij de bekende insider Adi Source.

Embedded content: https://twitter.com/BlackOpsLeaks/status/1333931236528517120

Een nieuwe locatie binnen Warzone is natuurlijk groot nieuws. Hoewel we deze informatie met een korreltje zout moeten nemen, zijn er toch verschillende aanknopingspunten die het nieuws zouden kunnen bevestigen. De roadmap van Black Ops Cold War Season 1 toonde immers eerder al een foto met daaronder de tekst ‘classified Warzone experience’.

Al bij de release van de roadmap vertaalden oplettende fans een bepaalde tekst naar Rebirth Island. Het heeft er dus alle schijn van dat Rebirth Island, in wat voor vorm dan ook, naar Call of Duty: Warzone komt.