Nieuws

Red Access Cards in Call of Duty Warzone openen vaults

19 mei 2020, 13:34

De vaults in Call of Duty: Warzone zijn eindelijk te openen. Na de 1.21 patch is het verschillende spelers gelukt om de bunkers met een Red Access Card te openen en te betreden. Waar vind je Red Access Cards en wat zit er in de vaults? We gaan het je uitleggen.

Wat er schuil gaat achter de bunkers binnen Call of Duty: Warzone is iets wat de spelers al langer bezighoudt. Dat de bunkers een verband zouden hebben met de Red Acces Cards werd door velen al voorspeld en blijkt nu waarheid.

Warzone vaults, Red Access Cards en telefoons

Wie een vault binnen Call of Duty: Warzone wil openen, heeft een Red Access Card nodig. De Red Access Card kunnen in verschillende Supply Boxes gevonden worden. De Red Access Cards hebben nu een blauwe gloed wanneer ze op de grond liggen. Als je deze Card oppakt verschijnt een klein icoontje naast je health-balk.

Wanneer je in het bezit bent van de Red Access Card, kun je jezelf naar één van de 11 bunkers begeven en proberen te openen. Echter, het lijkt erop dat je niet tot iedere bunker toegang hebt. Dit is te zien in de YouTube video van IceManIsaac die hij op Twitter deelt.

Embedded content: https://twitter.com/IceManIsaac_/status/1262701248114864131?s=20

Achter de gesloten deuren van de bunkers bevinden zich een soort schatkamers. Immers, deze ruimtes liggen vol met Supply Boxes. Naast de Supply Boxes is een nieuwe deur aanwezig. Waartoe deze deur toegang biedt, is op dit moment niet duidelijk. Maar, enkele weken geleden vonden dataminers aanwijzingen voor Blue en Green Access Cards. Het lijkt voor de hand liggend dat deze Cards de nieuwe deuren ontgrendelen.

Verder zijn er verspreid over Verdansk 25 telefoons. Na de 1.21 patch gaan deze telefoons over en zijn er teksten uit een vreemde taal te horen.

Alle ogen op vault11

Van alle bunkers binnen Call of Duty: Warzone lijkt vault 11 het meest interessant te zijn. Immers, het Twitter-account Call of Duty Warzone News laat ziet dat deze bunker een soort 'Nuke' bevat. Voor nu lijkt deze bunker geen toegevoegde waarde te hebben, maar wellicht dat deze in de toekomst een grotere rol gaat spelen. 

De aanwezigheid van deze mogelijke Nuke kan gelinkt worden aan informatie die dataminers eerder dit seizoen vonden. De teksten "map_hint_red_button" en "Press Shiny Red Button" werden in de game files gevonden.

Al met al is er genoeg om over te speculeren. Wanneer deze easters eggs opgelost worden, houden wij je op de hoogte.