Nieuws

Red Bull kondigt 2v2 CSGO toernooi Red Bull Flick aan

6 mei 2020, 14:25

Red Bull, AOC en FACEIT hebben aangekondigd samen een twee tegen twee CSGO-toernooi te organiseren onder de naam Red Bull Flick. In het toernooi nemen spelers het in de nieuwe gamemode Hold the Flag tegen elkaar op voor een deel uit de 22.000 dollar tellende prijzenpot.

Red Bull, AOC en FACEIT hebben aangekondigd samen een CSGO-toernooi te organiseren. Red Bull Flick, zoals het toernooi gaat heten, wordt gespeeld in de nieuwe gamemode Hold the Flag. In de nieuwe gamemode zitten ook vijf nieuwe maps: Castle, Garden, Speedway, Matrix en Himalaya, met ieder hun eigen unieke twist. Een wedstrijd in Hold te Flag bestaat uit een best-of-five, waarbij iedere ronde maximaal twee minuten duurt. Het team dat als eerste 45 seconden, of het langste, de vlag controleert wint de ronde.

Embedded content: https://twitter.com/AOC_Gaming/status/1243599493758513156?s=20

Het toernooi krijgt een gevarieerd deelnemersveld, aangezien iedereen die zich inschrijft voor een van de regionale kwalificatie-toernooien kans maakt op deelname aan het hoofdtoernooi van Red Bull Flick. Naast de gekwalificeerde duo's maken ook enkele professionele CSGO-spelers, met partner, hun opwachting. Naast de titel strijden de deelnemende teams ook om een gedeelte van de prijzenpot die in totaal 22.000 dollar telt.