Nieuws

Red Bull organiseert eerste Roller Champions-toernooi

23 februari 2021, 12:49

Red Bull organiseert in samenwerking met Ubisoft en Kayzr op zaterdag 27 februari om 19:00 het eerste Roller Champions-toernooi van Nederland. Het toernooi is live te volgen op het Twitch-kanaal van Red Bull Nederland.

Het toernooi is een samenwerking tussen Red Bull, Ubisoft en Kayzr en vindt op zaterdag 27 februari plaats. Het toernooi wordt een double elimination toernooi; je speelt totdat je twee keer hebt verloren. Dit gebeurd in een best-of-5, met een gemiddelde speeltijd van 5 minuten per match. Later in het toernooi worden de matches langer. Het toernooi wordt gecast door Rainbow Six European League caster Stijn ‘Hap’ Hapers en Counter-Strike Elite Series caster Thiadrik ‘Toldersma’ Oldersma.

Het spektakel is live te volgen op het Twitch-kanaal van Red Bull Nederland.

Roller Champions

Roller Champions is de nieuwe sportgame van Ubisoft. Het spel is een mix tussen een Roller Derby en Rocket league. In Roller Champions race je door een arena, waarbij je een bal moet oppakken en langs checkpoints moet racen. Eenmaal de checkpoints voorbij kun je met de bal een doelpunt maken, hierdoor verdien je één punt. Afhankelijk van hoe lang jouw team de bal weet vast te houden, stapelen de punten zich op. Scoor je nogmaals zonder balverlies, dan krijg je drie punten voor een doelpunt. De ronde daarna vijf punten.

Closed beta codes voor Roller Champions

De closed beta van Roller Champions ging van start op woensdag 17 februari en duurt tot 1 maart. Om een beta code te bemachtigen is het mogelijk om je aan te melden via de Ubisoft site. Op dinsdag 23 februari om 19:00 gaat Stijn ‘Hap’ Hapers live op het Twitch-kanaal van Red Bull Nederland, hier laat hij de ins en outs laten van deze nieuwe game én worden er ook toegangscodes weggegeven voor de closed beta van Roller Champions.

Roller Champions is speelbaar op Windows, Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. De closed beta is alleen speelbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC.

Deel: