Nieuws

Refund en gratis ticket voor League of Legends Clash na problemen van gisteren

8 december 2019, 15:48

Er waren gisteravond opnieuw problemen met het Clash toernooi van League of Legends. Spelers die gisteren een ticket hadden gekocht, krijgen een refund en bovendien krijgt iedereen voor het Clash toernooi van vanavond een ticket gratis.

Spelers konden geen verbinding maken met de tegenstander of zaten plotseling in een heel ander team dan het team waar ze zich mee in hadden geschreven. Al met al was het gisteravond opnieuw een teleurstellende editie van Clash voor heel veel spelers. Bovendien waren er spelers die voor RP, en dus echt geld, een ticket hadden gekocht in de hoop op meer waardevolle prijzen. Puntje bij paaltje konden sommige van deze spelers niet eens een game spelen en verloren ze het toernooi zonder enige kans op beloningen.

Problemen verholpen

Riot Games gaf gisteren al aan dat ze de problemen betreuren en hard werken aan een oplossing. Alles zou vanavond verholpen moeten zijn en moeten zorgen voor een probleemloos Clash toernooi. De spelers die gisteren voor RP een ticket hebben gekocht krijgen een refund en alle spelers krijgen van Riot een gratis ticket om vanavond deel te kunnen nemen aan Clash, zo is te lezen in een melding in de client.

De melding in de League of Legends client