Nieuws

Regerend kampioen G2 Esports uitgeschakeld op WK Rainbow Six Siege

13 februari 2020, 13:55

Huidig Rainbow Six wereldkampioen G2 Esports is uitgeschakeld in de Six Invitational. Dat betekent dat er dit jaar sowieso een nieuwe wereldkampioen gekroond wordt.

G2 Esports verloor woensdagavond in de losers bracket van NiP (2-0) en werd daarmee uitgeschakeld op Six Invitational. Eerder deze week verloor het team al van Fnatic (2-1) waardoor het naar de losers bracket afzakte. G2 maakte eerder in het toernooi nog een goede indruk door de groepsfase te winnen en zich te plaatsen voor de playoffs.

Embedded content: https://twitter.com/G2Kantoraketti/status/1227731371323469824?s=20

Nieuwe wereldkampioen

Er zijn nog zes teams in het toernooi: Fnatic, BDS Esports, TSM, Spacestation, NiP en DarkZero. TSM en Spacestation staan beiden ongeslagen in de winners finals en maken daarmee een goede kans om de eindoverwinning te pakken. De overige vier teams moeten zich nog via de losers bracket plaatsen voor de losers final en later de grote finale. Momenteel lijkt TSM  door haar huidige vorm de grootste kanshebber om dit jaar de titel te pakken.

De finale van Six Invitational 2020 wordt zondag 16 februari om 23:00 Nederlandse tijd gespeeld. Je kunt alle wedstrijden van Six Invitational live bekijken.