Bron: Riot Games.
Nieuws

Rekkles weg bij Fnatic en waarschijnlijk verder bij G2 Esports

19 november 2020, 11:44

De Zweedse ADC Martin "Rekkles" Larsson heeft Fnatic na acht jaar verlaten. Er zijn sterke geruchten dat hij een overstap naar G2 Esports maakt.

Via Twitter maakte Fnatic woensdagavond bekend dat hun ADC Rekkles de organisatie verlaat. Na acht jaar trouwe dienst heeft Rekkles zelf aangegeven een nieuwe uitdaging aan te willen gaan. Hij heeft inmiddels ook al voor een nieuw team getekend, waarvan de verwachting is dat dit om aartsrivaal G2 Esports gaat.

Embedded content: https://twitter.com/FNATIC/status/1329157029462757378

Volgens de verklaring op de website van Fnatic is er al maanden discussie over het feit of Rekkles wel of niet bij de organisatie zou blijven. Na acht jaar en bijna 600 games voor Fnatic heeft hij toch besloten te vertrekken. Dit alles ondanks een gigantisch aanbod van de organisatie aan de Zweed.

Fnatic meldt namelijk dat ze het hoogste bod dat een Fnatic-speler ooit heeft gekregen hebben gedaan, inclusief een plan voor zijn toekomst als hij stopt als speler, maar voor Rekkles was het niet voldoende. Fnatic benadrukt dat de keuze niet is gemaakt op basis van financieel gewin.

G2 Esports

De geruchten gaan al langer dat Rekkles Fnatic zou verlaten voor G2 Esports en dat lijkt nu waarheid te worden. Het zou niet de eerste keer zijn dat Fnatic een speler aan hun aartsrivaal verliest, want in 2018 bewandelde midlaner Caps dezelfde weg.

Embedded content: https://twitter.com/BloopGG/status/1329165788578783232

Deel: