Nieuws

Release FIFA 21 is op 9 oktober

Release FIFA 21 is op 9 oktober

Ontwikkelaar EA heeft tijdens EA Play Live beelden getoond van FIFA 21. Ook werd bekendgemaakt wanneer de game beschikbaar is voor iedereen, namelijk vanaf 9 oktober.

In de nacht van 18 op 19 juni (Nederlandse tijd) toonde EA tijdens EA Play Live een uur lang beelden van games die we in de nabije toekomst van de ontwikkelaar kunnen verwachten. Traditioneel waren ook de sportgames FIFA en Madden NFL van de partij.

EA liet een trailer zien waarin beelden van zowel FIFA 21 als Madden NFL door elkaar heen te zien waren. Onder andere de Nederlandse Virgil van Dijk was te zien in dit korte voorproefje van FIFA 21. Verder werd er uit de presentatie weinig duidelijk over eventuele ontwikkelingen in de game.

Op de website van EA is wel wat informatie over de nieuwste telg in de FIFA-reeks te vinden. Zo meldt EA dat onder andere dat de DualSense controller van de PlayStation 5 een grote rol gaat spelen en de snellere laadtijden zorgen voor een betere ervaring.

Bereid je voor op de FIFA 21 Release

Wil je eerder aan de slag nu er geen FIFA 21 demo komt? En wil je je optimaal voorbereiden op de release? Dan kun je ook nog de FIFA 21 Web App en of Companion app downloaden waardoor je via je telefoon alvast een heleboel zaken kunt regelen voor jouw Ultimate Team.

Spelers die de Champions- of Ultimate Edition van FIFA 21 kopen krijgen van EA altijd vervroegd toegang tot het spel. Drie dagen om precies te zijn. Dat betekent dat dat early access begint op 6 oktober. Met deze tips haal je alles uit EA Access.

Stephen van Vlokhoven
Stephen van VlokhovenRedacteurIk vind het maar suf om een motto te hebben, maar je moet toch wat met deze ruimte.
Stephen van VlokhovenStephen van VlokhovenStephen van VlokhovenStephen van Vlokhoven