Nieuws

Riot Games organiseert Mid-Season Streamathon

20 mei 2020, 11:31

Riot Games heeft een Mid-Season Streamathon aangekondigd om geld op te halen in de strijd tegen het coronavirus. De marathon zal gedurende meerdere dagen continu uitzenden en bevat een gevarieerd aanbod vanuit alle League of Legends communities wereldwijd, waaronder wedstrijden tussen regionale competities en andere showmatches.

Riot Games heeft een stream-marathon aangekondigd waarmee geld opgehaald zal worden voor de strijd tegen het coronavirus. De Mid-Season Streamathon, zoals het evenement gaat heten, bestaat uit een continue stream over meerdere dagen waarin alle League of Legends communities wereldwijd een aandeel zullen hebben. Zo is er bijvoorbeeld het prestige gevecht tussen de Koreaanse LCK en de Chinese LPL in de Mid-Season Cup en strijden enkele Europeaanse teams onderling om de continentale eer.

Embedded content: https://twitter.com/lolesports/status/1262398324340129803?s=20

Coronavirus

De uitzending staat in zijn geheel in het teken van de strijd tegen het coronavirus. Fans kunnen tijdens het kijken van de stream doneren aan een netwerk van samenwerkende goede doelen om zo een bijdrage te leveren aan het tegengaan en beperken van de wereldwijde epidemie.

De live-uitzending begint op zaterdag 30 mei om 02.00 uur en gaat dan het hele weekend door tot de nacht van zondag 31 mei op maandag 1 juni. De Engelstalige uitzending zal zoals gewoonlijk te volgen zijn via watch.lolesports.com.