Nieuws

Riot Games presenteert eerste Valorant merchandise

12 november 2020, 13:42

Riot Games heeft de eerste paar merchandise-artikelen van Valorant gepresenteerd. Het gaat om 5 artikelen met unieke designs, uiteraard met referenties naar de game.

Ontwikkelaar Riot Games is natuurlijk niet onbekend met merchandise van hun games verkopen. De merch van League of Legends is al meerdere jaren te koop en varieert van kledingstukken tot collectors items zoals standbeeldjes van champions. Het was dus een kwestie van tijd voordat Riot Games ook voor Valorant een collectie zouden maken.

Op de website kun je (op het moment van schrijven) vijf verschillende items kopen. Je kunt kiezen uit drie hoodies en twee t-shirts. De kledingstukken zijn vooralsnog alleen verkrijgbaar in beperkte kleuren. Op de items zijn onder andere visuals gedrukt met Ignition als thema. Ignition is de eerste Episode in Valorant. Voorzichtige voorspelling is dus dat Riot Games thematisch aan het werk gaat en bij nieuwe Episodes wellicht ook nieuwe artikelen maakt.

Er is overigens ook een zesde artikel te koop, namelijk de Valorant Snapback pet. Deze wordt alleen op bestelling gemaakt en kost 30 dollar. De eerder genoemde items variëren in prijs van 30 dollar (t-shirts) tot 65 dollar (hoodies).

Embedded content: https://twitter.com/PlayVALORANT/status/1326637018647048197?s=20

Volg al het nieuws over Valorant op de Valorant Benelux Discord en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Deel: