Nieuws

Rocket League seizoen 5 krijgt ruimte thema

rocketleague.comrocketleague.com

Het nieuwe seizoen van Rocket League is in aantocht en deze keer heeft het seizoen een ruimte thema. Op woensdag 17 november verschijnt de update met veel nieuwe items en meer met ruimte gethematiseerde content.

De update betekent het begin van een nieuw competitief seizoen en een nieuwe Rocket Pass waarmee spelers een speciale Nexus model auto kunnen vrij spelen. Naast de auto kunnen spelers ook andere gethematiseerde spullen vrijspelen als Spacedirt Paint Finish, Hyperspace Animated en een Cosmosis Goal Explosion. Spelers die de Pass kopen hebben de nieuwe auto meteen ter beschikking, maar alle spelers kunnen de Pass gebruiken om de Nexus SC vrij te spelen.

Season 5

Een dag voor het nieuwe seizoen volgt er meer informatie over de inhoud van de nieuwe Rocket Pass. Dankzij het ruimte thema is het Starbase Arc stadion in het spel ook aangepast. Door een invasie is de map veranderd en heet het nu Starbase Arc (Aftermath), het aangepaste stadion heeft ook een nieuwe versie van de ‘player of games’ season five anthem.

Heatseeker Ricochet

Psyonix brengt met de update ook een tijdelijke game mode terug. Heatseeker Ricochet is de standaard tijdelijke mode Heatseeker gecombineerd met unieke Rocket Labs arena’s. Bij de Heatseeker gamemode gaat de bal, nadat je hem hebt geraakt, automatisch op het doel van de tegenstander af. Als de tegenstander de bal raakt, gaat de bal automatisch op jouw doel af. De gamemode zorgt voor veel chaos omdat elke bal altijd op een doel afgaat, het wordt verdedigen voor je leven!

Omdat de ontwikkelaar dat nog niet chaotisch genoeg vind, zijn de Rocket Labs arena’s aan de gamemode toegevoegd. Rocket Labs arena’s hebben vaak unieke vormen en obstakel in het stadion. Hierdoor moeten spelers niet alleen rekening houden met de speciale bal, maar ook met het unieke terrein.

Season 4 rewards

Spelers die in season 4 een rank hebben behaald, krijgen dit seizoen speciale wielen als reward. Elke speler krijgt gepersonaliseerde wielen voor de behaalde rank van seizoen 4. Daarnaast krijgen spelers die Grand Champion of Supersonic Legend hebben behaald een gepersonaliseerde titel om mee te pronken.

Vincent Le Haen
Vincent Le HaenRedacteurGepassioneerd gamer die graag schrijft over zijn hobby en mensen die daar beter in zijn dan hijzelf
Vincent Le HaenVincent Le HaenVincent Le Haen