Nieuws

Rogue Inspired: “Misfits heeft ons veel ruimte gegeven om ons spel te spelen”

13 juni 2020, 18:18

**Rogue behaalde zaterdagavond haar tweede overwinning van de week tegen Misfits Gaming. Rogue was duidelijk het sterkere team en wist achttien kills te scoren, waar Misfits niet verder kwam dan twee.
**

De spelers van Rogue wisten aan het begin van de match de tegenstanders te verrassen met een invade in de botlane. Rogue’s jungler Inspired (Kacper Sloma) vertelde hierover in het interview met Laure: “Onze support Vander kwam eigenlijk met het idee om de botlane te invaden. Hij vertelde dat het een support-gewoonte is om op level 1 vision te creëren door te warden", aldus de 18-jarige Pool. "Het is de bedoeling om vervolgens terug te gaan naar de base en de trinket te wisselen voor een sweeper. Volgens Vander zou de strategie die op tegenstander Karma uitgevoerd moest worden een enorm voordeel opleveren, mits goed uitgevoerd."

Rogue wist in de match tegen Misfits Gaming haar voorsprong te behouden. Jungler Inspired speelde een grote rol in de overwinning van het team. Zo was hij zijn tegenstanders steeds te slim af en was hij op het juiste moment, op de juiste plaats. Ook de kijkers thuis waren onder de indruk van de prestaties van de jonge jungler en benoemden hem tot de Kia Player of the Game.

Zelf was Inspired erg tevreden over zijn prestaties. "Ik ben erg blij met mijn prestatie, onze tegenstanders hebben ons  veel ruimte gegeven om ons spel te spelen. Zij hebben veel fouten gemaakt, maar ik denk dat wij zelf best goed hebben gespeeld”, aldus Kacper.

Rogue neemt het zondagavond 14 juni om 18:00 uur op tegen Schalke 04.