Nieuws

RSCA Esports en Sector One ongeslagen tijdens eerste speelweek Belgian League Summer Split

2 juni 2020, 08:40

Tijdens de eerste speelweek van de 2020 Belgian League Summer Split stonden er voor twee teams meteen twee wedstrijden op het programma . Sector One bleek twee keer de sterkere tegen de Brussels Guardians en Aethra Esports. Ook RSCA Esports wist het seizoen te openen met twee overwinningen op respectievelijk KVM Esports en TEAM 7AM.

In de eerste speelweek van de 2020 Summer Split van de Belgian League Moesten de nummer één en drie van het afgelopen seizoen meteen twee keer aan de bak. Beide teams lieten zien ook dit seizoen weer mee te gaan strijden om de topposities door tweemaal de overwinning naar zich toe te trekken. Kampioen Sector One was tijdens week één van de Summer Split te sterk voor de Brussels Guardians en Aethra Esports, terwijl in de andere twee wedstrijden van gisteravond RSCA Esports tegen KVM Esports en TEAM 7AM de overwinning wist binnen te slepen.

Embedded content: https://twitter.com/lolesportsbe/status/1267551909138903040?s=20

Door de dubbelslag van RSCA en Sector One zijn de kaarten in de Summer Split van de Belgian League meteen flink geschud. Mede door het ontbreken van Spring Split-finalist Timeout Esports, dat vanwege financiële problemen zich heeft teruggetrokken voor de Summer Split van de Belgian League, zijn RSCA en Sector One favoriet voor een plek in de eindstrijd. Door in ieder geval in de eerste speelweek ongeslagen te blijven bevestigen beide teams deze favorietenrol en zetten zij een goede eerste stap naar wederom een hoge klassering.