Nieuws

Sector One als enige ongeslagen na tweede speeldag Belgian League

9 juni 2020, 08:14

Met een overwinning op KVM Esports heeft Sector One in de tweede speelweek van de Belgian League in haar eentje ongeslagen de koppositie gepakt. Concurrent RSCA Esports verloor, na een 2-0 openingsweek, deze week namelijk onverwacht van de Brussels Guardians.

Sector One heeft tijdens de tweede speelweek van de Belgian League als enige haar ongeslagen status weten te behouden. Sector One moest daarvoor in de derde wedstrijd van de avond winnen van KVM Esports. Het team uit Mechelen was de dag goed begonnen door in de openingswedstrijd van de dag Aethra Esports te verslaan, maar moest later op de avond haar meerdere erkennen in verdedigend kampioen Sector One.

Embedded content: https://twitter.com/lolesportsbe/status/1270077065270886400?s=20

RSCA Esports kon de goede lijn uit de eerste speelweek gisteravond niet doortrekken. Brussels Guardians, dat eerder op de avond nog had verloren van nieuwkomer TEAM 7AM, bleek in de laatste wedstrijd van de avond te sterk. Met het verlies van de Anderlechtenaren heeft Sector One alleen de koppositie in de Belgian League gepakt en zodoende een goede stap in de richting van een hernieuwd kampioenschap gezet.

Wordt vervolgd

De Anderlechtse formatie kan zich volgende week in de eerste wedstrijd van speelweek drie revancheren tegen Aethra Esports dat het later op de avond ook nog opneemt tegen de Brussels Guardians. Sector One probeert vervolgens tegen TEAM 7AM haar ongeslagen status een week langer te behouden. Speelweek drie wordt afgerond met een tweede optreden van 7AM tegen KVM Esports.