Nieuws

Sector One blijft aan kop in Belgian League

7 juli 2020, 07:49

Sector One blijft alleen koploper in de 2020 Summer Split van de Belgian League, in een onderling duel wisten zij KVM Esports van zich af te houden. De Mechelse formatie verstevigde later op de avond wel de tweede plek met een overwinning op nummer drie Aethra Esports.

KVM Esports is er gisteravond niet in geslaagd op een, met Sector One, gedeelde eerste plaats te komen. De Mechelse formatie moest het in een onderling duel afleggen tegen de titelfavoriet. Sector One herstelt zich daarmee na het verlies van vorige week.

In de tweede wedstrijd van de avond van de Mechelaren wisten zij vervolgens wel nummer drie Aethra Esports van zich af te houden en zodoende de tweede positie in de 2020 Summer Split van de Belgian League te verstevigen.

Embedded content: https://twitter.com/lolesportsbe/status/1280239171307737094?s=20

Team 7AM deed gisteravond eveneens goede zaken. Zij komen door hun overwinning op de Brussels Guardians op een gedeelde derde plek terecht en hebben net als nummer drie Aethra nog een dubbele speelweek te goed. Aangezien Brussels Guardians eerder op de avond ook al het kelder-duel met RSCA Esports verloor, is de kans dat we de Brusselse formatie in de Play-Offs terug gaan zien nihil.

Volgende week wordt een belangrijke in de 2020 Belgian League Summer Split. Aan het einde van de week hebben alle teams dan namelijk evenveel wedstrijden gespeeld en er nog één te gaan. Voor beide nummers drie staat er een dubbele speelweek op het programma al heeft Aethra op papier een beduidend makkelijker schema. Zij nemen het volgende week namelijk op tegen nummer vijf en zes RSCA Esports en de Brussels Guardians. Team 7 AM moet het daarentegen juist opnemen tegen de nummers een en twee Sector One en KVM Esports.